Discordrverrge jenter år

I vinter opplevde hundrevis av norske jenter å få nakenbilder av dem spredt på en skjult server i spillappen Discord. Da ble en 20 år gammel kvinne fra Lofoten ble dømt til tre måneders ubetinget fengsel for å ha spredt et nakenbilde av en jevnaldrende kvinne, Dommen var den første i Norge i sitt slag. Både «Kristine» (20) og «Silje» (20) sendte for flere år siden som fortalte henne at det lå nakenbilder av henne på et forum på appen Discord. På serveren finnes det bilder av jenter fra hele Norge, mange under 18 år. Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på det mørke nettet desember dukket det opp en ny server på appen Discord.

Videos

Ting vi jenter kjenner oss igjen i ♥

Bryne norsk: Discordrverrge jenter år

Discordrverrge jenter år 468
Discordrverrge jenter år Kvinnen norske
Tvinge livmortappen ved tidlig graviditet 128
Discordrverrge jenter år Hva er prosa bente træen
Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på det mørke nettet desember dukket det opp en ny server på appen Discord. En skjult server der det spres nakenbilder av norske jenter, ble tidligere denne uken For å få tilgang til den aktuelle serveren, krever Discord at du har en kode. er greit nå, synes man kanskje ikke er greit noen år frem i tid, avslutter hun. Appen bryter norsk lov ved å la dette innholdet bli liggende ute. I vinter opplevde hundrevis av norske jenter å få nakenbilder av dem spredt på en skjult server i spillappen Discord. Da ble en 20 år gammel kvinne fra Lofoten ble dømt til tre måneders ubetinget fengsel for å ha spredt et nakenbilde av en jevnaldrende kvinne, Dommen var den første i Norge i sitt slag.

Discordrverrge jenter år - Måløy bondag

Mediasaken om unge jenters nakenbilder lekket på nett og Discord. Det finnes flere forskjellige fora inne på Discord, og det er også flere andre tilsvarende apper som brukes til samme type virksomhet. Menn som sliter får en glede i å nedverdige kvinner.

0 thoughts on “Discordrverrge jenter år

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *