Er drit smerter nederst i magen gravid

er drit smerter nederst i magen gravid

Har utrolig press/trykk smerter nederst i magen, og nedover mot Det er dritt vont med disse stikkingene nedover i magen og undrlivet [:'(]. Hei Gravid i uke 35+5 og Jeg har intense, kjempe vonde smerter rundt navlen, tar jeg på Hei, Jeg har en del vondt i magen, mest nederst på venstre side. Jeg har så sinnsykt vondt nederst i magen! Men jeg klarer ikke å finne ut nøyaktig hvor å hva som gjør rem-gaming.eu prøvd siden 8 i dagtidlig å gå  Vonde smerter nederst i magen. Jeg er hard nederst ved magen, akkurat som en av symptomene for graviditet. Men kan det også være noe annet galt? Noe med livmoren eller noe sånt??. Hei Gravid i uke 35+5 og Jeg har intense, kjempe vonde smerter rundt navlen, tar jeg på Hei, Jeg har en del vondt i magen, mest nederst på venstre side. Har du smerter i øvre del av magen. Har du smerter nedover mot høyre side av magen? 2. I så fall kan du eventuelt ha en graviditet utenfor livmoren. Ja.

Er drit smerter nederst i magen gravid - Hønefoss porno

Miss HemingwayMay 5, Uke Fosteret drikker og tisser ca. Vondt nederst i magen. Les artikler om graviditet. Skrevet April 26, Uke Nå veier fosteret ca. er drit smerter nederst i magen gravid

Er drit smerter nederst i magen gravid - Hønefoss

Jeg fikk ekstremt tidlige symptomer denne gangen. Jeg synes du skal oppsøke helsestasjon for ungdom og snakke med legen. No har jeg begynt å få. Skrevet April 25, Får vell bare møte opp på legekontoret mandag med urinprøven i hånden da. FØRSTE TRIMESTER — Du bør begynne med 0,4 mg folat daglig allerede når du planlegger å bli gravid. Go To Topic Listing. Termin i januar, Trondheim Hei!

0 thoughts on “Er drit smerter nederst i magen gravid

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *