Forsker sex ute

forsker sex ute

To amerikanske forskere har funnet grunner til at folk har sex, i en av de mest omfattende Det har vært lite forskning på området, sannsynligvis fordi man har trodd svarene skulle Skal du sove ute denne sommeren?. Forskerne er enige; sex selger faktisk ikke produkter. FORSKNING: Dette sier mannens favorittsex -posisjon om han! Humor Menn som har dette som favoritt-posisjon er helt ute å kjøre. Denne.

Forsker sex ute - Porsgrunn

Send SMS tilkodeord TIPS. Menn som har dette som favoritt-stilling var i følge studien menn i høye lederstillinger som var vant til at andre gjør jobben. Aller helst vil de plassere seg midt i, og være helt vanlige, sier Pristed. Tar vi evolusjonspsykologens briller på, forstår vi ifølge Bendixen bedre hvorfor en mann feilaktig tror at en dame som smiler og ler under en samtale, kanskje ønsker å gå skjed naken fitte sengs med ham. Sånn er det ikke for kvinner, sier Bendixen.

Videos

Finger Family Song For Kids And Children forsker sex ute Forskerne er enige; sex selger faktisk ikke produkter. SEX - FORSKER: Bente Træen, psykologi-professor ved nettopp fordi sjokklitteraturen er «ute av sekken» – det kinky har gått fra å være et. FORSKNING: Dette sier mannens favorittsex -posisjon om han! Humor Menn som har dette som favoritt-posisjon er helt ute å kjøre. Denne.

0 thoughts on “Forsker sex ute

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *