Forsker sexy dame

forsker sexy dame

Et forskerteam fra Universitetet i Wroclaw i Polen har nå funnet ut at lengden på beina er helt avgjørende for hvordan både menn og kvinner. Men hva er det vi kvinner synes er sexy med gutta? Ifølge forskning, er dette noe kvinner setter spesielt høyt hos menn de er i langvarige. Det er ikke nødvendigvis utseende kvinner finner mest sexy ved menn. Ifølge forskning liker kvinner menn som er gode til å fortelle historier. Hansen-Hansens forskning viser at kvinner går med slike vesker av mange På den andre siden synes ikke menn det er noe spesielt sexy ved veskene. Damer tror designervesker gjør dem sexy Men menn forbinder ikke vesker med noe seksuelt, ifølge forskeren Erik Hansen-Hansen fra. Hår er noe av det menn synes er mest sexy ved kvinner. Forskere ved Brunel University har tatt seg tid til å finne ut hvilken type kvinnekropp.

Forsker sexy dame - Porsgrunn

Bare Høyre og Frp freder støtte til HRS. Ny Dow-rekord på Wall Street. På andre er de mer skjult. Glemmer reklamen i sexy programmer.

Videos

de mest sexy og vakre kvinner i verden 2016 forsker sexy dame

Forsker sexy dame - Brønnøysund

Den gale professoren - 1. Her blir det forbudt å glane på telefonen når du krysser gaten. Bare Høyre og Frp freder støtte til HRS. Tips oss 36 tips abcnyheter. Ansvarlig redaktør: Gunnar Stavrum. Du må bruke fullt navn.

0 thoughts on “Forsker sexy dame

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *