Livmortappen knipeøver gravid

Hvis livmortappen er åpen dager etter el,betyr det da at man ikke er gravid? for den skal vel lukke seg ved graviditet? Noen som vet? Livmor tappen??. Opplever du at livmortappen er myk eller åpen i graviditeten? Eller kanskje vet du ikke engang hva en livmortapp er? Dette er alt du trenger å. hvordan skal egentlig denne livmortappen være under graviditet? noen her som vil dele sine erfaringer med meg? min er lukket, hard og høyt.

Videos

Opplever du at livmortappen er myk eller åpen i graviditeten? Eller kanskje vet du ikke engang hva en livmortapp er? Dette er alt du trenger å. Har sett at det er noen damer her pleier å sjekke livmortappen sin, jeg har aldri drevet med det før og er vel egentlig litt grønn der:) men forrige. Hvis livmortappen er åpen dager etter el,betyr det da at man ikke er gravid? for den skal vel lukke seg ved graviditet? Noen som vet? Livmor tappen??.

Hønefoss porno: Livmortappen knipeøver gravid

Våt drøm eldre po Må ha det skjed
HAX HVA ER DIN MENTALE ALDER Livmortappen er lukket og lang, og hindrer bakterier i å komme videre opp. Jeg syns min er åpen hele tiden jeg!?! Jeg har prøvd å søke meg litt rundt på nettet etter info om livmortappen, men finner liksom ikke den "fasiten" jeg leter etter Page 1 of 3. Medlem siden: Sep Logg inn eller registrer deg.
TINDER FORX HVA ER DIN MENTALE ALDER X sår i skjeden
Livmortappen knipeøver gravid Hvordan har man samleie utflod hos barn

0 thoughts on “Livmortappen knipeøver gravid

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *