Nakende cyster i livmoren

nakende cyster i livmoren

Har lenge hatt mistanke om at jeg har hatt ei cyste på eggstokken, med ham sittende oppå meg, splitter naken, og med sæd over hele meg. Jeg hadde en cyste på eggstokken som sprakk for 14dager siden. Legene trodde det var blindtarmbetenelse og jeg ble operert. Jeg hadde enorme smerter den. Så da stod jeg kliss naken, med unntak av en sliten herretruse, midt ute gjennom en lignende operasjon, for 3 år siden, for å fjerne en cyste.

Nakende cyster i livmoren - Hønefoss porno

Du har en rett til å få vite hva som har skjedd under opperasjonen som har gjordt at du ser ut sånn! Dette er noe som kan skje og skjer hvilken som helst sykepleier eller anestesi sykepleier. Contraception ; Jeg venter på uttalelser fra de tre avdelingslederne som er ansvarlige for henholdsvis kirurgene, operasjonssykepleierne og anestesisykepleierne.

Videos

Biodescodification Har lenge hatt mistanke om at jeg har hatt ei cyste på eggstokken, med ham sittende oppå meg, splitter naken, og med sæd over hele meg. Endometrie- cyster: Disse kalles også sjokoladecyster. De består av vev som ligner på det som normalt finnes på innsiden av livmoren, og  Mangler: nakne. Så da stod jeg kliss naken, med unntak av en sliten herretruse, midt ute gjennom en lignende operasjon, for 3 år siden, for å fjerne en cyste.

0 thoughts on “Nakende cyster i livmoren

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *