Nrkxstillinger spurte

32 prosent av de spurte svarer at de har én dab-radio, mens 30 prosent har flere. En undersøkelse eksisterer på dab. Dab-kanalen NRK P1+ er for eksempel i dag Norges sjette største kanal. Ledige stillinger: Dagbladet. NRK Sápmi ohcá ođasjournalista - NRK Sápmi søker nyhetsjournalist · Frist: 1. aug. Ledig fast stilling som kommunikasjonsrådgiver ved Nordområdesenteret. Artikkelen var basert på uttalelser fra NRK -ekspert Ola Lunde, men Nettavisens Jeg ble aldri spurt om jeg jobbet i NRK. Nok en roman som befester Helga Flatlands stilling som en av våre aller fremste yngre forfattere.

Nrkxstillinger spurte - Bryne

Tidsskriftet er medlem av Fagpressen. Sentralbord VG: 22 00 00 De har heller ikke med Nordstrand i betraktningen som er en del av Oslo Øst. Vi arbeider etter Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk. Ledig vikariat som nyhetsjournalist i NRK Telemark. Mannen ville ifølge artikkelen inn til politiet.

Nrkxstillinger spurte - Risør

Det var Ola Lunde i Valdres som tok telefonen da Nettavisen ringte tidligere denne uka. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. VG søker Sosiale medier-produsent. Han ble selv spurt om å intervjues i forbindelse med reportasjen, men mener han ble valgt bort fordi han ikke ville gi uttalelsene NRK var ute etter. Tunge, norske aktører i bransjen som Nordic, NSW, Dark, Sahaa, Lund Hagem og Nils Torp samt Norske arkitekters Landsforbund, har kommet med krass kritikk av oppdraget, blant annet fordi de mener honoraret er for lite. Kragerø Blad Vestmar mer enn dobler overskuddet. Det går fram av en ny undersøkelse, der 55 prosent av de spurte svarer at de er negative til innføringen av dab-radio i Norge.

0 thoughts on “Nrkxstillinger spurte

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *