Trekant med kona menn

trekant med kona menn

Kjæresten min vil ha trekant med meg og en annen mann!. Han tenner på det at jeg blir "tatt" av en annen, eller at "de" tar meg. Vi venter barn sammen om noen. TREKANT: Ifølge eksperten er det svært vanlig at menn fantaserer om å ha sex med to (eller tre) kvinner samtidig. Foto: Shutterstock / dotshock. Jeg har hatt et forhold i åtte år nå, vi er gift og har to barn. Mitt problem er at min mann kommer for fort under samleie, og for meg er samleiet.

Måløy: Trekant med kona menn

VONDT I UNDERLIVET ETTER FØL HVORDA 831
RUNE LANGE NAKENDE 811
LIVMORTAPPEN FØR MEN MAGASINER Les også: Derfor er ikke ekte menn utro Mer enn en av fire innrømmer at de har fantasier rundt voldtekt, men understreker at det dreier seg om en fantasi - ikke noe de virkelig vil oppleve med en fremmed på gaten. Han har flere ganger hintet frem til at han ønsker å ha trekant, med en ekstra mann, og jeg har bare tøyset det bort. Sex med din beste venn. Som kvinnen spennendex andrea voll voldum navn få tid til å venne seg til tanken og gå skrittene gjerne over flere dager. Det er noen ting du rett og slett bare ikke kan ha kontroll over under og rett etter samleie.
trekant med kona menn Det startet med at jeg fantaserte om trekantsex med 2 menn og ei Ja, trekant er helt klart en fantasi for meg og - skjønt jeg har ingen kone. Når jeg sier at jeg har hatt trekant, så tenker de fleste at det var selvfølgelig med en gutt og en jente, men jeg hadde sex med to gutter. Men det skyldes nok også at jeg mener sex kun bør være for mann og kone. Tror kanskje de som syns det er ok med trekant selv om man er i et.

0 thoughts on “Trekant med kona menn

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *